ALTO Security De speciaalzaak in waarden- en personenbeveiliging

Product per branche

Alto Security
 
Member of Meyvaert Group
 
TEL: 0032 (0)9 225 54 27 
 
Alto Security: info@altosecurity.be
Meyvaert: info@meyvaert.be 
 

U bevindt zich hier:  Nieuws

Recyclagebedrijf in edele metalen vertrouwt haar bouwkundige beveiliging van A tot Z aan Alto Security

Kiosk 3 Alto Security leverde en plaatste alle kogelwerende ramen, deuren, veiligheidsas en balies. Deze laatste zijn uitgerust met kogelwerende doorgeeflade, doorgeefsas voor pakjes, intercom en tablet op maat. Daarnaast werd een kluiszaal geplaatst met 2 functies: de berging van waarden en panic room.

Bekijk de afbeeldingen

   

Eerste lichtgewicht kluiszaal voor Alto Security in de Diamantwijk

Alto Security levert en plaatst een lichtgewicht prefab kluiszaal, klasse 5, waarvan alle panelen en de kluisdeur via de bestaande binnenlift (doorgang van 1 m x 2 m hoog) vervoerd werden. Hiervoor werd een kleine kluisdeur ontworpen, waarvan de kader uit 2 stukken bestaat en ter plaatse geassembleerd werd.

   

Sas bij juwelier regio Eupen

sas Alto Security levert en plaatst een kogelwerende sas, welke perfect aansluit met de rand van bestaande toegangstrap.

 

Bekijk de afbeeldingen

   

Werkplaats voor herstelling van prestige uurwerken vertrouwt haar bouwkundige beveiliging aan Alto Security

Naast een kogelwerende sas met balie, intercom en doorgeefsas voor pakjes werd ook een prefab kluiszaal geplaatst op het eerste verdiep. De kluiszaal rust op een stalen gebinte, ook geleverd en geplaatst door Alto Security.

Bekijk de afbeeldingen

   

Alto Security heeft haar stand op Secura 2015

Tweede deelname van Alto Security aan de Secura Beurs op de Heyzel te Brussel. Alto Security stelt een aantal nieuwigheden tentoon op haar stand: Een automatische kogelwerende schuifdeur, een veiligheidsvitrine voor juweliers, de elektronisch sleutelbeheersysteem van Creone en de elektronisch gestuurde Olle afstortkluis, programeerbaar via Smartphone met de Ocluc App.

Bekijk de afbeeldingen

   

Volledige beveiliging van een ingangshall in de de Diamantwijk

Deze installatie bestaat uit een sas met twee dubbele deuren, waarvan één kogelwerend evenals een bewakersloge met kogelwerende balie, doorgeeflade, intercom, boventablet en bureeltablet, gepantserde deur en beglaasde kogelwerende zijwand.

Bekijk de afbeeldingen

   

Nieuwe gevangenis regio Henegouwen

Alto Security leverde en plaatste 14 brand- en inbraakwerende kluizen, zowel voor documenten, wapens als ingericht voor sleutel-en kaartbewaring, 1 afstortkluis, 4 kogelwerende doorgeefsassen voor pakjes op maat (eigen ontwerp), 1 brandwerende Rf 90 min doorgeefsas voor pakjes Wurster 105F90 evenals 11 kogelwerende doorgeefladen, waarvan een aantal op maat en brandwerend 60 min.

Bekijk de afbeeldingen

   

Nieuwe gevangenis regio Antwerpen

Alto Security leverde en plaatste 15 brand- en inbraakwerende kluizen, zowel voor documenten, wapens als ingericht voor sleutelbewaring, 8 kogelwerende doorgeefsassen voor pakjes op maat (eigen ontwerp) evenals 7 kogelwerende doorgeefladen.

Bekijk de afbeeldingen

   

Politiekantoor in Vlaams Brabant doet beroep op Alto Security voor het leveren en plaatsen van verscheidene uitrustingen ivm mechanische beveiliging

In het kader van de grondige vernieuwing van dit politiekantoor, plaatste Alto Security een aantal veiligheidskasten (eigen ontwerp) op maat, 3 elektronisch gestuurde doorgeefsassen voor pakjes (met eigen sturing), 36 individuele kluisjes voor persoonlijke wapens en 1 kluis voor collectieve wapens.

Bekijk de afbeeldingen

   

Alto Security doet mee aan Secura 2013

Eerste deelname van Alto Security aan de Secura Beurs op de Heyzel te Brussel. Alto Security stelt een aantal nieuwigheden tentoon op haar stand:   Automatische klantenlockers Ferrimax voor selfbank van bankagentschappen, de klasse 5 uiteenneembare kofferkast van Ferrimax voor klantenlockers en de vitrine Lili voor juweliers.

Bekijk de afbeeldingen

   

Studiedag op 26.10.12 met als onderwerp “Slimmer overvallen voorkomen” georganiseerd door Crime Control

Op 26 oktober organiseerde Crime control een studiedag met als onderwerp “Slimmer overvallen voorkomen” in het kasteel van Brasschaat bij Antwerpen.

Bekijk de afbeeldingen

   

Alto Security legt de laatste hand aan de veiligheigsvitrines en veiligheidssas van juwelierszaak Marchal te Luik

Op 30 octobre ging de plaatsing door van het inbraakwerend en het kogelwerend glas van de vitrines en van de sas van de totaal gerenoveerde juwelierszaak Marchal te Luik door.

Bekijk de afbeeldingen

   

Alto Security installeert een prefab kluiszaal met een kraan op het 6de verdiep in de Diamantwijk (Antwerpen)

De prefab kluiszaal werd bovendien op een stalen gebinte geplaatst. De installatie werd tijdens het WE uitgevoerd. De klant vertrouwde ook de plaatsing van kogelwerende deuren en inbraakwerende filmen op de buitenramen aan Alto Security toe.

Bekijk de afbeeldingen

   

Foto verslag van onze stand op de 2de nationaal veiligheidscolloquium

Bekijk de afbeeldingen

   

Alto Security doet mee aan het 2de Nationaal Veiligheidscolloquium voor de Juweliers en Uurwerkmakers

 

Bekijk de afbeeldingen

   

Pagina 1 van 2