ALTO Security De speciaalzaak in waarden- en personenbeveiliging

Product per branche

Alto Security
 
Member of Meyvaert Group
 
TEL: 0032 (0)9 225 54 27 
 
Alto Security: info@altosecurity.be
Meyvaert: info@meyvaert.be 
 

U bevindt zich hier:  Service

Let op: opent in een nieuw venster Afdrukken

Service

Alto Security besteedt een bijzondere aandacht aan de levering, de plaatsing, de ingebruiksstelling en de dienst naverkoop van al haar producten.

De levering, de plaatsing en de ingebruikstelling, wordt door professionele partners uitgevoerd. De vakkundigheid van deze partners uit zich in al de taken die door hen verricht worden: 

  • Indien bij de levering van de kluis enig verticaal transport van meer dan 3 treden nodig zou zijn, waardoor bijzondere uitrustingen gebruikt moeten worden, dan zal een voorbezoek plaatsvinden met een vertegenwoordiger van Alto Security. Een veelvoorkomend geval is de plaatsing in de kelder of op verdiep, zonder gebruik te kunnen maken van een lift met voldoende draagvermogen.
  • De datum van de plaatsing wordt duidelijk met u afgesproken. U zorgt voor parking vlak voor het gebouw waar de brandkast geleverd moet worden. Mits meerprijs kunnen wij hier ook voor zorgen.
  • De installatiefirma zal het nodige beschermingsmateriaal aanbrengen om elke schade aan het gebouw te voorkomen
  • Op het einde van de plaatsing zal het personeel van de installatiefirma u de nodige uitleg verschaffen over de werking van uw brandkast. U wordt vervolgens verzocht om een verzendingsnota en een werkbon te tekenen. Eventuele opmerkingen over de kwaliteit van de plaatsing en de inbedrijfstelling kunt u op deze werkbon schrijven.

De dienst naverkoop wordt door een preferentiële partner verricht. Deze beschikt over: 

  • Een team technici die over heel België actief zijn en dus in de kortste tijden kunnen tussenkomen.
  • Technici met know-how, die de producten en het vak door en door kennen
  • Een slotenmakerij waar sloten hersteld kunnen worden en sleutels bijgemaakt kunnen worden